Flytteforretning i Silkeborg, Herning, Ikast
Ring til os
86 82 36 11

Er det tid til studenterkørsel?

Studenterhuen skal fejres med manér. Hos Silkeborg Flytteforretning tilbyder vi studenterkørsel, primært i hele Jylland, for studenter i f.eks. Silkeborg, Ikast, Viborg, Herning og Ry. Kommer I fra Fyn eller Sjælland, er I også mere end velkomne til at kontakte os. Vi har lastbilen klar og fragter jer sikkert rundt. Alle biler er udstyret med radio-cd-MP3-iPod afspiller, så I kan spille jeres yndlingsmusik undervejs.

 

SIKKERHED OG STEMNING PÅ LANDEVEJEN

Studenterkørslen skal være sjov og give mindeværdige oplevelser. Hos Silkeborg Flytteforretning går sikkerhed og gode oplevelser hånd i hånd. Vi bakker op om den gode stemning, men lækker aldrig på sikkerheden.

Med alkohol i bilen er det vigtigt, at der ikke sker uheld på landevejen. Vi laver et sikkerhedstjek af lastbilen inden studenterkørslen starter og tjekker løbende sikkerheden undervejs. Det er den bedste forudsætning for at undgå ulykker. Vi skaber de trygge rammer, så I kun skal tænke på at have det sjovt.

 

KONTAKT OS FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER

Har I spørgsmål til vores studenterkørsel, er I altid velkomne til at kontakte os for mere information eller et uforpligtende tilbud. Vi er fleksible i forhold til jeres ønsker.

 

FANG OS PÅ TELEFON 8 86 82 36 11