Flytteforretning i Silkeborg, Herning, Ikast
Ring til os
86 82 36 11

Sikker møbelopbevaring

Det er en tillidssag at håndtere og opbevare andre menneskers ejendele. Hos Silkeborg Flytteforretning har vi mange års erfaring med bl.a. møbelopbevaring. Med en professionel og grundig tilgang til opbevaringen sikrer vi, at der opstår uforudsete problemer. Vi holder os løbende opdateret på udviklingen og kender til de problemer, der kan opstå under en opbevaring. Har I behov for møbelopbevaring eller et lagerhotel, er vi derfor en fornuftig samarbejdspartner.

 

TRYGGE RAMMER OM JERES MØBLER

For mange kan møbler ikke erstattet for penge, f.eks. på grund af effektionsværdi eller et særpræget håndværk. Med udgangspunkt i jeres ønsker og behov danner vi trygge rammer om jeres ejendele og garanterer en sikker og optimal møbelopbevaring. Har I brug for at komme til jeres møbler efter arbejdstid eller i weekenden? Hos Silkeborg Flytteforretning har du mulighed for dette.

 

DET RETTE STED FOR DINE MØBLER

Vi har kunder fra hele Jylland, der opbevarer deres møbler i vores omgivelser. Kommer I fra f.eks. Silkeborg, Herning, Ry, Ikast eller Viborg er vi ideel samarbejdspartner.

Har I spørgsmål til vores service, er I altid velkomne til at kontakte os for mere information.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats i området omkring Silkeborg, Herning, Ry og store dele af Jylland, men uanset om du er fra et andet sted i landet, er vi den rette samarbejdspartner at kontakte i forbindelse med opbevaring af møbler. Du er mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og høre mere om dine muligheder.

 

KONTAKT OS PÅ TELEFON 86 82 36 11 OG HØR NÆRMERE

Pladsberegner

Skal du til at flytte, og ved ikke hvor meget plads du kommer til at bruge?

ANVEND PLADSBEREGNER