Flytteforretning i Silkeborg, Herning, Ikast, Ry, Viborg og resten af Jylland
Ring til os
86 82 36 11

Privatflytningerpå jeres præmisser

Hos Silkeborg Flytteforretning har vi mange års erfaring med privatflytninger, såvel store som små. Skal I flytte til fra den ene ende af landet, til udlandet eller  bare rundt om hjørnet, er vi en fornuftig samarbejdspartner. Vi hjælper gerne med planlægningen og tilbyder samtidig nedpakning og udpakning. Levering af flyttekasser, pakkevejledninger m.m. tilbyder vi naturligvis også.

 

Vi giver altid et overblik over jeres muligheder for privatflytning og kommer med vores bud på den bedste og mest effektive løsning.

 

Effekt privatflytning 

Vi kan sikre dig flytning af høj kvalitet, der sikrer dig en hurtig og effektiv flytning med stor sikkerhed for dit indbo. Vi danner trygge rammer om bl.a. emballeringen, indpakningen af jeres indbo og adskillelsen af jeres inventar emballerer, når I vælger os som samarbejdspartner.

 

Vi har hjulpet rigtig mange familier i og nær Silkeborg, Herning, Ry, Ikast og Viborg, men modtager naturligvis kunder fra hele Jylland og resten af landet.

 

Kort sagt så er der er ikke en flytteopgave, som vi ikke klarer hurtigt, effektivt og professionelt til en fast aftalt pris. Husk at vi også tilbyder erhvervsflytning, hvis I som virksomhed søger hjælp til dette.

 

KONTAKT OS I DAG PÅ TELEFON 86 82 36 11

Pladsberegner

Skal du til at flytte, og ved ikke hvor meget plads du kommer til at bruge?

ANVEND PLADSBEREGNER